Zwangerschapsmassage - Kleine-Oase
Massagestudio Kleine-Oase in Utrecht helpt je in balans te komen. Ontdek de professionele, persoonlijke en holistische massages. Boek je afspraak online.
Massage, Utrecht, Kleine Oase, Ondiep, Kleine-Oase, Ontspanningsmassage, Klachtgerichte massage, Nekpijn Massage, Rugpijn Massage, Burn-out Massage, Ondiep, Oudenoord
17042
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17042,theme-bridge,bridge-core-2.9.4,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,columns-3,qode-theme-ver-27.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

Zwangerschapsmassage

Over Deze Massgae

De zwangerschapsmassage bij Kleine-Oase is een zachte ontspanningsmassage gericht op het welzijn van moeder en kind. Het is een complete lichaamsmassage, met extra aandacht voor de gebieden waar tijdens de zwangerschap pijn of andere klachten kunnen ontstaan. De massage is zo opgebouwd dat er rekening gehouden wordt met wat over het algemeen wel en niet kan tijdens een zwangerschap. Maar om per persoon een goed beeld te krijgen van de situatie op dat moment, vind er voorafgaand aan de massage altijd overleg en een intake plaats.

Wat deze massage voor je doet

De massage zorgt ervoor dat zowel moeder als kind kunnen ontspannen en geeft verlichting bij pijn of andere klachten.

Goed om te weten

Je kunt bij deze massage kiezen of je op je buik of op de zij wilt liggen. Onze massagetafel heeft namelijk een speciale zwangerschapsuitsparing voor de buik en borsten. Maar als je het toch prettiger vindt om op je zij te liggen is dat ook mogelijk. We bespreken dit even voorafgaand aan de massage. Mocht het gewenst zijn kan de massage ook in delen worden gegeven (bijvoorbeeld alleen het bovenlichaam).

×