FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op!

Kan ik met Pin betalen?

Ja, je kunt met pin en met creditcard betalen bij Kleine-Oase

Ik voel mij een beetje ziek, kan dit kwaad voor de massage?

Bij koorts, (buik)griep of duizeligheid raden wij een massage af. Bij een lichte verkoudheid zou e.v.t. wel gemasseerd kunnen worden, maar de kans bestaat dat de verkoudheid tijdens en direct na de massage verergerd.

Moet ik al mijn kleding uit tijdens de massage?

Tijdens de massage kun je altijd je ondergoed aanhouden. Afhankelijk van het deel van het lichaam dat gemasseerd wordt kun je soms ook een deel van je kleding aanhouden. Bij vrouwen kan ook de Bh aanblijven als je je daar prettiger bij voelt.

Ik heb een gevoelige huid, kan daar rekening mee gehouden worden?

De olie waarmee wij werken is volledig natuurlijk en parfumvrij. Maar als er specifiek dingen zijn waar jouw huid niet tegen kan, is het altijd verstandig om daar vooraf even contact met ons over op te nemen.

Is er parkeermogelijkheid voor de deur?

De straat bij de hoofdingang van Lumax (Ondiep-zuidzijde) is betaald parkeren. Maar de straat aan de zijkant van het gebouw (Mariƫndaalstraat) en alles daar achter is gratis. Het is er vrij druk met parkeren, dus houd er rekening mee dat je wat extra tijd kwijt bent aan het vinden van een (gratis) plekje.

Ik heb een notenalergie. Kan ik gemasseerd worden met olie die niet op basis van noten is?

We hebben altijd keuze uit verschillende soorten Oliƫn. Bij noten allergie kan er bijvoorbeeld gekozen worden voor een druivenpitolie of sojaolie

Is het mogelijk om een factuur te krijgen van de behandeling?

Na afloop van de massage kunnen we je een factuur sturen via e-mail.

Wordt de massage vergoed door mijn zorgverzekering?

De massage wordt niet vergoed door je zorgverzekering.

×