Therapeutische Massage

Over Deze Massage

Heb je last van chronische of terugkerende klachten? Zit je veel in je hoofd en/ of heb je het gevoel niet in contact te zijn met je lichaam? Dan is dit de juiste keuze voor jou. Bij een therapeutische massage plannen we gedurende een bepaalde periode een aantal afspraken achter elkaar in. Hierbij nemen we veel tijd om samen met jou te kijken naar wat je wensen zijn en naar eventuele fysieke en/of mentale klachten. Naar aanleiding daarvan bespreken we wat voor behandeling het beste bij jou past en hoe we dit kunnen inzetten in jouw specifieke situatie.

Wat deze massage voor je doet

Door meerdere afspraken achter elkaar te plannen kunnen we echt doordringen tot de kern en hebben we de tijd om alle aspecten hiervan te onderzoeken. We kijken daarbij naar lichaam en geest als geheel. Op deze manier kunnen we steeds een klein stukje van het grotere geheel met al onze aandacht behandelen. De behandeling is dus elke keer anders. Per afspraak kijken we naar welke intentie en wat voor type massage het meest passend is op dat moment en wat voor jou het meest helpend is.

Goed om te weten

Voor de therapeutische massage is het handig om gebruik te maken van een van onze Strippenkaarten. Deze hebben we voor 5 of 10 behandelingen met een fijne korting. Je hoeft hem echter niet van te voren al aan te schaffen. Dit kan tijdens je eerste afspraak. Als je na afloop van de massage besluit dat je een strippenkaart wilt, maken we er direct eentje voor je aan. Op deze manier kan ook de eerste afspraak al worden afgeschreven van de strippenkaart. (Let bij het boeken dan wel op dat je voor de optie ``betaal in de Salon kiest``).

Heb je Burn-out klachten, ben je overspannen of heb je een chronische ziekte of aandoening zoals Fibromyalgie, CVS of Artritus? Dan kun je het beste voor deze massage kiezen.

De duur van de afspraak is inclusief voor- en nagesprek.

×