Ontspanningsmassage - Kleine-Oase
Massagestudio Kleine-Oase in Utrecht helpt je in balans te komen. Ontdek de professionele, persoonlijke en holistische massages. Boek je afspraak online.
Kleine-Oase, Kleine Oase, Massage, Studio, Utrecht, kleine oase massage, Holistische massage Utrecht, Therapeutische massage, Psoas Massage, Lomi Lomi Massage, Ontspanningsmassage, Bindweefselmassage, Deep Tissue Massage, massage voor CVS, massage voor Fibromyalgie, massage voor Artritus
17391
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17391,theme-bridge,bridge-core-3.0.1,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,columns-3,qode-theme-ver-29.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

Ontspanningsmassage

Over Deze Massage

Verlang je naar meer balans tussen lichaam en geest? Dan is deze massage iets voor jou. De massage staat in het teken van aandacht en rust en is gericht op de mens in zijn geheel. In onze drukke en stressvolle maatschappij raken we makkelijk het contact met ons lichaam kwijt en zitten we veel in ons hoofd. De zachte en vertraagde aanraking geeft je de ruimte om even bewust stil te staan bij jezelf en met je aandacht in je lichaam te zakken (en te luisteren naar wat jouw lichaam te vertellen heeft). Door de massage kan spanning in de spieren worden losgelaten en je hoofd even helemaal tot rust komen.

Wat deze massage voor je doet

Iedere dag voel je je anders. Daarom bespreken we voorafgaand aan de massage samen jouw wensen en verwachtingen. Tijdens de massage laten wij ons leiden door jouw verhaal en wat we tegenkomen bij jou; wat jij op dat moment nodig hebt. Zo ga je na afloop ontspannen en opgeladen weer de deur uit!

Goed om te weten

Het is belangrijk om veel te drinken na de massage en om vlak na de massage geen activiteiten in te plannen.

De duur van de afspraak is inclusief voor- en nagesprek.

×