Deep Tissue Massage

Over Deze Massage

Heb je last van stijfheid en/of pijnklachten? Dan is de Deep Tissue massage een goede keuze. Dit is een intensieve, maar langzame massage die ervoor zorgt dat opgebouwde spanning in het lichaam los kan worden gelaten. Tijdens de massage gebruiken we een combinatie van verschillende technieken die diep doordringen in het onderliggende bind- en spierweefsel. Ondanks dat dit een diepe massage is, masseren wij nooit heel “hard”. Wij geloven er namelijk in, dat als lichaam en geest ontspannen zijn en het lukt om echt los te laten, er niet veel kracht nodig is om diep te kunnen masseren.

Wat deze massage voor je doet

De langzame manier van werken zorgt ervoor dat de massage stevig is en diep doordringt, maar nog steeds goed te ondergaan is zonder pijn. Ook zal de bloedcirculatie en stofwisseling gestimuleerd worden en zal er celvernieuwing plaatsvinden in de huid en de behandelde weefsels.

Goed om te weten

Heb je last van een bepaalde ziekte of aandoening zoals hartklachten, bloeddrukproblemen of hemofilie, en/of slik je bepaalde medicijnen? Overleg dan altijd eerst met je arts of dit type massage mogelijk is.

Na deze massage kunnen de huid en de spieren een beetje pijnlijk of beurs aanvoelen, maar dit zal snel minder worden. Het is belangrijk om veel te drinken na de massage en om vlak na de massage geen activiteiten in te plannen.

De duur van de afspraak is inclusief voor- en nagesprek.

×