BINDWEEFSELMASSAGE

Over Deze Massage

Heb je last van een stijf en stram gevoel en/ of voel je je beperkt tijdens het bewegen? Dan is bindweefselmassage iets voor jou. Deze intensieve massage wordt toegepast bij een verhoogde spierspanning en verklevingen van het bindweefsel. Bindweefsel, ook wel Fascie genoemd, komt voor in alle delen van het lichaam. Het speelt een belangrijke rol bij het verbinden van alle lichaamsdelen en het herstel van de huid. De massage kan bestaan uit manuele technieken, maar er kan ook gebruik worden gemaakt van Cupping Tijdens de massage richten we ons op het bindweefsel dat zich in een dieper gelegen huidlaag tussen de opperhuid en de spieren bevindt.

Wat deze massage voor je doet

De massage zorgt ervoor dat klieren, organen en vooral de lokale doorbloeding gestimuleerd worden. Hierdoor komen de afvalstoffen los die zich in deze verklevingen hebben opgehoopt en zal het weefsel weer soepel worden. Dit zorgt ervoor dat je weer vrij kunt bewegen zonder pijn of beperkingen. Ook bij deze massage vinden wij een goede opbouw en het werken vanuit ontspanning en loslaten erg belangrijk. Daarom combineren we de bindweefseltechnieken altijd met andere (mildere) technieken.

Goed om te weten

De massage kan vooral in het begin een beetje pijnlijk zijn, maar we proberen altijd te zorgen voor een rustig en ontspannen zenuwstelsel. We houden daarbij altijd jouw grens goed in de gaten.

Het is belangrijk om veel te drinken na de massage en om vlak na de massage geen activiteiten in te plannen.

LET OP! Wij doen geen cosmetische bindweefselmassages of cellulite behandelingen.

×