Reiki

Over Reiki

Deze rustgevende en zachte behandeling is erop gericht om het fysieke en spirituele welzijn van de ontvanger te bevorderen. Anders dan bij een massage worden je spieren niet gekneed maar mag je met je kleren aan op de massagetafel komen liggen. De sessie bestaat uit het zacht aanraken van het lichaam. Waardoor de energie in het lichaam kan gaan stromen en blokkades worden opgeheven. Dit zorgt ervoor dat je lichaam weer in balans komt. Deze behandeling kan ook gecombineerd worden met een chakra cleanse. Als dat gewenst is zullen wij de chakras eerst testen en daarna schoon maken.

Wat deze massage voor je doet

Veel fysieke klachten hebben hun oorsprong in het energetisch veld in ons lichaam. Deze behandeling werkt in op dit energetische veld om zo van binnenuit lichaam en geest weer in balans te brengen. Als ons energetische veld in balans is zien wij dit terug in ons lichaam en het functioneren daarvan.

Goed om te weten

Mocht aanraking van het lichaam als onprettig ervaren worden kan er ook gekozen worden om onze handen een paar centimeter boven het lichaam te houden, zodat er geen directe aanraking is.

×