Massages en Tarieven - Kleine-Oase
Massagestudio Kleine-Oase in Utrecht helpt je in balans te komen. Ontdek de professionele, persoonlijke en holistische massages. Boek je afspraak online.
Holistische Massage, Therapeutische Massage, Massage, Utrecht, Kleine Oase, Ondiep, Kleine-Oase, Ontspanningsmassage, Klachtgerichte massage, Nekpijn Massage, Rugpijn Massage, Burn-out Massage, Oudenoord, Fibromyalgie, CVS, ME
15739
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15739,theme-bridge,bridge-core-2.9.4,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,columns-3,qode-theme-ver-27.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

Massages

Heb je het druk of zit je veel in je hoofd? Dan is het belangrijk om in contact te komen met je lichaam. Daar weten wij alles van. De massages van Kleine-Oase helpen je om te ontspannen en in balans te komen. Dan kun jij je energie geven aan wat jij belangrijk vindt in het leven.

THERAPEUTISCHE MASSAGE

Heb je last van chronische of terugkerende klachten? Zit je veel in je hoofd en/ of heb je het gevoel niet in contact te zijn met je lichaam? Dan is dit de juiste keuze voor jou. Bij een therapeutische massage plannen we gedurende een bepaalde periode een aantal afspraken achter elkaar in. Hierbij nemen we veel tijd om samen met jou te kijken naar wat je wensen zijn en naar eventuele fysieke en/of mentale klachten. Naar aanleiding daarvan bespreken we wat voor behandeling het beste bij jou past en hoe we dit kunnen inzetten in jouw specifieke situatie.

ONTSPANNINGSMASSAGE

Deze massage staat in het teken van aandacht en rust en is gericht op de mens in zijn geheel. In onze drukke en stressvolle maatschappij raken we makkelijk het contact met ons lichaam kwijt en zitten we veel in ons hoofd. Verlang je naar meer balans tussen lichaam en geest? Dan is deze massage iets voor jou.

DEEP TISSUE MASSAGE

Heb je last van stijfheid en/of pijnklachten? Dan is de Deep Tissue massage een goede keuze. Dit is een intensieve, maar langzame massage die ervoor zorgt dat opgebouwde spanning in het lichaam los kan worden gelaten. Tijdens de massage gebruiken we een combinatie van verschillende technieken die diep doordringen in het onderliggende bind- en spierweefsel. Ondanks dat dit een diepe massage is, masseren wij nooit heel “hard”. Wij geloven er namelijk in, dat als lichaam en geest ontspannen zijn en het lukt om echt los te laten, er niet veel kracht nodig is om diep te kunnen masseren.

BINDWEEFSELMASSAGE

Heb je last van een stijf en stram gevoel en/ of voel je je beperkt tijdens het bewegen? Dan is bindweefselmassage iets voor jou. Deze intensieve massage wordt toegepast bij een verhoogde spierspanning en verklevingen van het bindweefsel. Bindweefsel, ook wel Fascie genoemd, komt voor in alle delen van het lichaam. Het speelt een belangrijke rol bij het verbinden van alle lichaamsdelen en het herstel van de huid. Tijdens de massage richten we ons op het bindweefsel dat zich in een dieper gelegen huidlaag tussen de opperhuid en de spieren bevindt.

ZWANGERSCHAPSMASSAGE

De zwangerschapsmassage bij Kleine-Oase is een zachte ontspanningsmassage gericht op het welzijn van moeder en kind. Het is een complete lichaamsmassage, met extra aandacht voor de gebieden waar tijdens de zwangerschap pijn of andere klachten kunnen ontstaan. De massage is zo opgebouwd dat er rekening gehouden wordt met wat over het algemeen wel en niet kan tijdens een zwangerschap. Maar om per persoon een goed beeld te krijgen van de situatie op dat moment, vind er voorafgaand aan de massage altijd overleg en een intake plaats.

LOMI LOMI MASSAGE

Ben je op zoek naar een massage met een helende werking, waarbij je van top tot teen kunt ontspannen? Dan is de Lomi Lomi Massage van het eiland Hawaï iets voor jou. Van oorsprong werden deze massages gegeven na een gebed of tempelritueel. Geïnspireerd door de bewegingen en ritmes van de natuur en de oceaan wordt de massage uitgevoerd in een constante “flow” van beweging en aanraking. De strijkingen gaan van top tot teen in één beweging, waardoor je volledig opgaat in de massage.

PSOASMASSAGE

Voel je je gestrest, of heb je het gevoel dat je onderrug en benen continu op spanning staan? Dan kan de Psoasmassage verlichting bieden. De Psoas-spier staat centraal in deze massage. Dit is een diepliggende spier in het buikgebied die het middenrif, lendenwervels en beenspieren met elkaar verbindt. De Psoas-spier reageert op stress. Als je langdurig in een stressvolle situatie zit, kan deze spier niet meer ontspannen en gaat hij zich vastzetten. Bij een strakke Psoas-spier voel je dit door bijvoorbeeld rugklachten, heup en/of liesklachten. Door de verbinding met het middenrif heeft de spier ook invloed op de ademhaling. Daarnaast loopt de spier langs de nieren en het darmgebied, waardoor je hier ook klachten zou kunnen voelen.

Reiki

Deze rustgevende en zachte behandeling is erop gericht om het fysieke en spirituele welzijn van de ontvanger te bevorderen. Anders dan bij een massage worden je spieren niet gekneed maar mag je met je kleren aan op de massagetafel komen liggen. De sessie bestaat uit het zacht aanraken van het lichaam. Waardoor de energie in het lichaam kan gaan stromen en blokkades worden opgeheven. Dit zorgt ervoor dat je lichaam weer in balans komt.

Deze behandeling kan ook gecombineerd worden met een chakra cleanse. Als dat gewenst is zullen wij de chakras eerst testen en daarna schoon maken.

Tarieven

LET OP!  Houd bij je eerste massage rekening met een uitloop van 10 a 15 minuten, i.v.m. het (gratis) intakegesprek

Strippenkaarten

Wil je vaker langskomen? Goed plan! Dan pas zul je echt de kracht van massage ontdekken. Bij Kleine-Oase kun je kiezen uit verschillende strippenkaarten met een fijne korting.

 • 5 Strippen

  • 5 x 60 minuten :
  € 309,-
  • 5 x 90 minuten:
  € 428,-
  • 5 x 120 minuten:
  € 570,-

 • 10 Strippen

  • 10 x 60 minuten:
  € 585,-
  • 10 x 90 minuten:
  € 810,-
  • 10 x 120 minuten:
  € 1080,-

×