Lomi Lomi Massage

Over Deze Massage

Ben je op zoek naar een massage met een helende werking, waarbij je van top tot teen kunt ontspannen? Dan is de Lomi Lomi Massage van het eiland Hawaï iets voor jou. Van oorsprong werden deze massages gegeven na een gebed of tempelritueel. Geïnspireerd door de bewegingen en ritmes van de natuur en de oceaan wordt de massage uitgevoerd in een constante “flow” van beweging en aanraking. De strijkingen gaan van top tot teen in één beweging, waardoor je volledig opgaat in de massage.

Wat deze massage voor je doet

De Lomi Lomi brengt je met name ontspanning, maar daarnaast wordt ook de bloedcirculatie gestimuleerd, de stofwisseling bevorderd en je lichaam gereinigd van afvalstoffen.

Goed om te weten

Vanwege de flow en beweging tijdens deze massage wordt er relatief veel olie gebruikt. Houd er dus rekening mee dat er olie in je haar en op je kleding kan komen. Ook ben je relatief “bloot” tijdens deze massage. Je ondergoed kun je wel aanhouden, maar je bent niet zoals bij andere massages bedekt met een grote handdoek. Mocht je je hier niet prettig bij voelen maar wel graag de Lomi Lomi Massage ervaren, dan kunnen we hier altijd een oplossing voor zoeken.

×